“Hoe geef je jouw bedrijf een
moderne inrichting?”

Hoe geef je jouw bedrijf een moderne Inrichting?

Met een moderne kantoorinrichting kan je als bedrijf laten zien wie je bent en een concept uitdragen. Wil je graag dat jouw bedrijf een frisse uitstraling krijgt?

Met deze 4 tips kan het niet mis gaan en zorg je ervoor dat je kantoor er modern uitziet (en schiet de productiviteit ook nog omhoog!).
> 1. Maak een Statement! Durf te laten zien wie je bent. Een enorme groen wand bij je entree, 40 lampen in je lounge. Wat is de kracht van je bedrijf? Laat dit zien.
> 2. Twist it! Geef je inrichting een ‘twist’. Plaats een mooie zithoek midden in het kantoor ipv in de hoek. Hang lampen los in de ruimte ipv altijd boven een tafel. Kies voor hangende stoelen ipv staanders.
> 3. Sprekende vormen! Kies voor andere vormen dan dat je gewend bent: een golvend bureau is echt anders dan een recht model. Een lamp in een bijzondere vorm is een blikvanger. En een ronde vergadertafel zorgt voor een effectievere vergadering.
> 4. Kleur! Beperk je kleurenpallet tot 3 of 4 kleuren, voer dit goed door ook in je meubilair. En durf een witte wand ook gewoon eens te laten stralen. Wit vergroot een ruimte. Door hier dan 1 sprekende accentkleur tegenover te zetten kies je voor een krachtig beeld.