"The DETAILS are not the DETAILS, they make the design."

Deze quote van Charles Eames inspireert mij enorm; deze designgedachte is voor mij dan ook altijd het uitgangspunt in een ontwerp.

“Ik maak je interieur niet alleen mooier, het wordt ook een fijne plek om te werken, wonen of te verblijven.”

Dat is mijn missie! Je kunt enorm mooie interieurs ontwerpen, maar dat betekent niet automatisch dat het ook een fijne plek wordt om te werken, te wonen of te verblijven. Je moet je ergens thuis voelen, een ruimte moet praktisch ingedeeld zijn, aansluiten bij jouw wensen en een interieur moet je inspireren.

Hallo!

Mijn naam is Iris Hiddink. Begin 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf; Iris Hiddink Concept & Design, nadat ik bijna 10 jaar als co-owner van Design Agency Lady Penelope heb gewerkt.

Ik help bedrijven om hun kracht te laten zien door het ontwerpen en realiseren van een sprekend interieur of een prikkelend concept. Gedreven door een flinke dosis nieuwsgierigheid neem ik je mee op ontdekkingsreis; op zoek naar nieuwe ideeën. Door een goede presentatie van je bedrijf en een goed interieur krijg je meer klanten en meer succes!

Benieuwd wat een goed interieur voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een (virtuele) kop koffie (of thee). 

Wat maakt mijn Interieurontwerpen nou Uniek en Bijzonder?

De 3 belangrijkste kenmerken op een rij

P

Ontwerpen op maat

In alle Interieurinrichtingen die ik ontwerp zijn ontwerpen van ‘eigen hand’ te vinden. Mijn Interieurinrichtingen bestaan altijd uit een combinatie van meubels en elementen die op maat ontworpen en gemaakt zijn en meubels en elementen die ingekocht worden.

P

Prints

In veel van mijn Interieurontwerpen spelen (zelfontworpen) prints een grote rol; als behang, als toevoeging aan een meubel, in een geveluiting, alles is mogelijk.

P

Groen, groener, groenst

Groen en planten zijn een grote inspiratiebron en deze krijgen in mijn ontwerpen dan ook een prominente plek, niet alleen als ‘decoratie’ maar ook als functionele toevoeging in een ruimte. Bijvoorbeeld als (room)divider of om de akoestiek in een ruimte te verbeteren.

HOME-OFFICE

HOME-OFFICE
Een gedeelte van de week werk ik vanuit mijn eigen ‘home-office’, de andere dagen werk ik verdeeld op leuke flexplekken of op kantoor bij mijn opdrachtgevers.

 Als zelfstandig ondernemer vind ik het heerlijk om regelmatig buiten de deur te werken en op die manier andere zelfstandige te ontmoeten. Maar een fijn kantoor aan huis is ook wat waard. Uit recent onderzoek van het CBS is gebleken dat steeds meer mensen regelmatig vanuit huis werken. En dan is het heel fijn om ook thuis een inspirerende werkplek te hebben. Daarom schreef ik er onlangs een uitgebreide blog over. Aan de hand van een aantal praktische tips kun je je eigen werkplek omtoveren tot een Inspirerende plek. De hele blog kun je lezen via de onderstaande link.

PROJECTS

KLANTEN