Showroom Edelman B.V

business interior

Showroom Edelman B.V.

In opdracht van Edelman B.V in Reeuwijk mocht ik het ontwerp maken voor het Interieur van de nieuwe Showroom; 2000 m2 Showroom inclusief Entree met receptie, een Lounge en een bedrijfsrestaurant voor klanten en personeel.

Edelman is createur en distributeur van succesvolle decoratieve collecties voor huis en tuin, waaronder Mica Decorations en Casa Vivante.

Als je de Entree binnenloopt zie je direct de Kracht van Edelman: Groen! Een enorme groene wand is de Blikvanger van de Entree, net als de zee van lampen (54 stuks) die centraal hangen in de ruime Entree.

Naast de Entree is een Lounge ingericht voor ‘Meet & Greet’, werken en ontspannen. De Lounge is onder andere voorzien van verschillende bijzondere elementen waar je iets meer afgezonderd kunt werken. Ook op de eerste Etage vind je nog een kleine Lounge. En hier kun je in de Infographic op de wand meer over Edelman ontdekken.

Op de 1e etage vind je ook 2 restaurants; 1 voor Klanten en 1 voor Personeel. Door de hele inrichting lopen planten als een ‘groene’ draad.