Recente projecten

Hieronder kun je een aantal van mijn recente projecten bekijken; Interieur ontwerpen voor Bedrijven, Interieur ontwerpen voor particulieren en ontwerpen van Concepten voor onder andere een Meubelfabrikant.

Showroom Perfect plant deal

De inrichting van de nieuwe Showroom van Perfect Plant Deal in Bleiswijk: een tropisch en groen paradijs midden op een industrieterrein.

 

Showroom Edelman B.V.

Interieurontwerp voor de Inrichting van de Showroom van Edelman B.V. 2000 m2 showroom inclusief Entree, Receptie, Lounge en een Restaurant voor Klanten en Personeel.

 

LLOOPP plantenhanger

Productontwerp en ontwikkeling van Lloopp: een toffe Planthanger, waarmee je in een handomdraai je balkon, tuin of woonkamer omtovert tot een groene oase.

 

De Rekenles van 2020

Soms komen er projecten op je pad die zo leuk zijn, dat je ze niet voorbij kan laten gaan. Zo was ik vorig jaar aanwezig bij een leuke brainstorm bijeenkomst met als thema ‘De rekenles van 2020’. Het thema was aangedragen door een basisschool, zij willen heel graag nadenken over de toekomst van leren: hoe kun je ‘leren’ voor alle kinderen interessant en aantrekkelijk maken? Eén van de uitkomsten was ‘bewegend leren’. Op dit moment werk ik samen met deze basisschool aan de uitwerking van een concept waar zij vorig jaar al mee aan de slag zijn gegaan, waarbij Bewegend leren het uitgangspunt is.

 

Meisjeskamer 'Rabbit'

Ontwerp van de inrichting van een Stoere meisjeskamer.  De lievelingsknuffel van het trotse ‘bewonertje’ van de kamer, een konijn, is de grootste inspiratie voor het ontwerp geweest.

 

Dynamic furniture

Van MFO (Meubelfabriek Oldenzaal) kreeg de opdracht om een concept te ontwikkelen voor ‘Dynamic Furniture’; meubilair dat in (semi-)openbare ruimtes geplaatst kan worden om te ontmoeten, te werken of te ontspannen.

 

 

 

(binnenkort meer!)

Sta-op-stoel

Sta-op-stoelen helpen je bij het opstaan, wanneer dit moeizaam gaat, door ouderdom of een blessure. Het ontwerp van de stoelen was altijd gericht op de praktische kant, maar de oudere van nu wil ook gewoon een mooie stoel. MFO (meubelfabriek Oldenzaal) vroeg mij om mee te denken in nieuw concept voor Sta-op-stoelen.

 

 

 

(Binnenkort meer!)