“Het beste interieur voor iedere omgeving.”

Aan de hand van de 4 onderstaande uitgangspunten , gaan we samen op Designavontuur, op weg naar een goed Interieur dat de kracht van je bedrijf laat zien.

 

1. Maak een statement!

Maak een statement en durf te laten zien wie je bent. Een enorme groene wand bij je Entree, hang 40 lampen in je Lounge. Wat is de kracht van je bedrijf? Laat dit zien!

2. Twist it!

Geef je inrichting een ‘twist’. Plaats een mooie zithoek midden in het kantoor ipv in de hoek. Hang lampen los in de ruimte ipv altijd boven een tafel. Kies voor hangende stoelen ipv staanders.

3. Sprekende vormen!

Kies eens voor andere vormen dan dat je gewend bent: een golvend bureau is echt anders dan een recht model. Een lamp in een bijzondere vorm is een blikvanger. En een ronde vergadertafel zorgt voor een effectievere vergadering.

4. kleur!

Beperk het kleurenpallet in het interieur tot 3 of 4 kleuren, voer dit goed door ook in je meubilair. En durf een witte wand ook gewoon eens te laten stralen. Wit vergroot een ruimte. Door hier dan 1 sprekende accentkleur tegenover te zetten kies je voor een krachtig beeld.

Het Designproces

De weg naar een nieuw interieur of concept verloopt altijd in 4 fases. In elke fase is veel ruimte voor overleg en het aandragen van wensen en ideeën. De 3 ontwerpfases sluiten we af met een presentatie die je na afloop zowel digitaal als geprint ontvangt.

P

Conceptfase

Inventarisatie van wensen, eisen, ideeën en mogelijkheden, verzamelt in een mooie inspiration guide.
P

Ontwerpfase

We gaan aan de slag met het uitwerken van ideeën. In deze fase ontwerpen we een eerste totaal concept of ontwerp.
P

Definitief ontwerp

Feedback en ideeën uit de ‘ontwerpfase’ verwerken in een definitief totaalontwerp met 2D en 3D visualisaties.
P

Realisatie

Wij kunnen de realisatie van je nieuwe interieur of concept begeleiden; in samenwerking met verschillende uitvoerende partijen

Business Interior voor Horeca & Retail, waaronder Lunchrooms en Coffeebars

Office Interior voor grote en kleine bedrijven, inclusief Lounges en Bedrijfsrestaurants.

Home Interior zoals werkruimtes aan huis of woon- en slaapkamers

Met welke interieurvraag kan ik jouw helpen?